Ekrāna aizsargs Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

  • Ekrāna aizsargs Samsung Galaxy Z Flip 3 5G
Ekrāna aizsargs Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. Aizsargplēve ir izgatavota no kvalitatīva materiāla, tāpēc tā stingri pielīp pie telefona ekrāna, ir jutīga pret pieskārienu, tāpēc nemaz neietekmē telefona lietošanu. Plēve nodrošina aizsardzību pret mehāniskiem bojājumiem, piemēram, triecieniem vai skrāpējumiem no asiem priekšmetiem. 2 plēvju komplekts aizsargā telefonu no visām pusēm.
Funkcijas: Aizsargplēve ir īpaši jutīga pret pieskārienu. Pateicoties progresīvajām tehnoloģijām, ekrāna sajūta un izšķirtspēja neatšķirsies no oriģinālā tālruņa skārienekrāna.
Aizsargstikls ļoti spēcīgi pielīp un pielīp pie ekrāna, tāpēc ir gluds. Komplektā ir iekļauta speciāla karte, kas palīdz ērti uzklāt plēvi uz telefona ekrāna bez gaisa spraugām.
Aizsargplēve ir pārklāta ar īpašu pārklājumu, kas ir izturīgs pret pirkstu nospiedumiem un traipiem uz ekrāna.
Specifikācijas: Biezums: 0,3 mm.
Iekļauts: 2 plēves pilnīgai tālruņa aizsardzībai. Gaisa spraugu noņemšanas karte. Mikrošķiedras tīrīšanas lupatiņa. Tīrīšanas lupatiņa ar spirtu. Putekļu savākšanas lapa.
Pielāgošana: Samsung Galaxy Z Flip 3 5G.
Ražotājs: Extra Digital.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 9,99€

  • Ražotājs: Extra Digital
  • Modelis: GL600561
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...