Telefona turētājs automašīnai CHOETECH, ar bezvadu uzlādes funkciju, 10W

  • Telefona turētājs automašīnai CHOETECH, ar bezvadu uzlādes funkciju, 10W
Auto telefona turētājs ar bezvadu uzlādes funkciju, 10W ar diviem auto adapteriem (panelis vai stikls un grils). Funkcijas: atbalsta ātru un standarta viedtālruņa bezvadu uzlādi. Ātrai bezvadu uzlādei ir jāizmanto QC 2.0/3.0 strāvas adapteris (nav iekļauts komplektā). Darbība ar vienu roku: Pateicoties īpašajam dizainam, jūs varat vienkārši novietot tālruni uz automašīnas lādētāja un nobīdīt to uz leju, jo šī ierīce stingri noturēs tālruni un vienlaikus nodrošinās bezvadu uzlādi. Tas ir ļoti ērti braukšanas laikā. Mīkstais silikons uz telefona roktura un ventilācijas restes turētājs droši noturēs tavu telefonu un neļaus tam nokrist pat pēkšņu pagriezienu laikā. Āķis stiprinājuma aizmugurē ļauj drošāk piestiprināt stiprinājumu pie automašīnas. Šie gudri izstrādātie rīki nesaskrāpēs jūsu tālruni un nesabojās jūsu automašīnu. Aizsardzība pret pārslodzi, pārspriegumu, pārmērīgu temperatūru un pārspriegumu.
Specifikācija: Uzstādīšana: uz paneļa/stikla/ventilācijas režģa. Savienotājs: Micro USB. Strāvas ieeja: 5V/2A; 9V/1,8A. Izejas jauda: 10W (maks.) Materiāls: ABS (liesmas izturīgs). Krāsa melna. Tālruņa skava: 65-90 mm. Svars: 93 g. Sertifikāti: CE, FCC un RoHS.
Piezīmes: 1. Tālruņa uzlādēšanai nepieciešamais automašīnas lādētājs-adapteris nav iekļauts komplektā (iegādājams atsevišķi). 2. Strāvas adaptera izvadei jābūt 2A vai lielākai strāvai. 3. Pirms uzlādes ieteicams izņemt telefona maciņu, kura biezums ir lielāks par 5mm un citus nepiemērotus maciņus, piemēram, metālisks vai magnētisks. 4. Samsung S9/S9+ ātrai bezvadu uzlādei nepieciešams atsevišķs QC 2.0/3.0 lādētājs, nevis oriģināls. 5. Tas, vai LED indikators izslēdzas vai nē, kad tālrunis ir pilnībā uzlādēts, ir atkarīgs no jūsu ierīces, nevis bezvadu lādētāja. Ja ierīce ar iespējotu Qi nevar nosūtīt uzlādes beigu signālu, LED indikators turpinās degt.
Papildinājums: tālruņa turētājs-bezvadu lādētājs. Uzlādes kabelis USB Type-A - micro USB. Montāžas adapteri x2. Gumijas ieliktnis.
Garantija: 24 mēneši.
Ražotājs: Choetech.




5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 21,57€

  • Ražotājs: Choetech
  • Modelis: T536-S
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...