Divpusējie marķieri - flomasteri ARRTX Alp, 24 krāsas, violets tonis

  • Divpusējie marķieri - flomasteri ARRTX Alp, 24 krāsas, violets tonis
Augsta spilgtuma un kvalitatīvi profesionālie marķieri-filcama pildspalvas ARRTX Alp, kas paredzētas zīmēšanai, ilustrēšanai, skicēšanai, asināšanai, renderēšanai. Komplektā ietilpst 24 purpura toņi. Šim marķieru-marķieru komplektam ir kastīte ar stilīgu dizainu. Kastīte veidota tā, lai katram marķierim-marķierim būtu atsevišķs nodalījums, un, kastīti atverot, tās vāku var izmantot kā statīvu. Iebūvētā siksniņa kastes augšpusē ļauj ērti pārnēsāt marķiera marķieri sev ērtā vietā. Tukšu kasti var izmantot kā uzglabāšanas kasti.
Funkcijas: augsta pigmentācija, īpaši spilgtas un bagātīgas krāsas. Tas lieliski sajaucas, tāpēc var iegūt skaistus krāsu efektus (izgatavots uz spirta bāzes). Ātri žūst un lietošanas laikā neatstāj traipus. Divas sprauslas: platas un plānas sīkām detaļām, līnijām. Komplektā ietilpst 1 bezkrāsains marķieris, lai sajauktu un iegūtu smalkākas krāsas. To var izmantot, lai izgaismotu krāsas, sajauktu tās kopā, pirms krāsošanas pārklātu daļu no loksnes, lai iegūtu daudzveidīgākus efektus.
Piezīmes: Marķieru marķieri ir uz spirta bāzes, tāpēc krāsas var nedaudz atšķirties atkarībā no izmantotā papīra veida. Lai iegūtu labākos rezultātus, ieteicams izmantot skiču paliktņus un turēt marķierpildspalvas horizontālā stāvoklī, un uzreiz pēc lietošanas aizvērt vāciņus, lai novērstu iztvaikošanu.
Uzmanību! Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam, tikai pieaugušo uzraudzībā. Nepakļaujiet marķiera marķieri tiešas saules gaismas iedarbībai.
Piegādes komplekts: Marķieri-pildspalvas x 24. Uzglabāšanas un pārnēsāšanas somax1.
Garantija: 12 mēneši.

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 42,87€

    Mēneša maksa 7.29 EUR / 6 mēneši

  • Ražotājs: Arrtx
  • Modelis: LC302239
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...