SONOFF viedais divvirzienu 1 kanāla slēdzis Wi-Fi

  • SONOFF viedais divvirzienu 1 kanāla slēdzis Wi-Fi
Vieds 1 kanāla divvirzienu slēdzis elektroierīcēm, kas atbalsta tālvadības pulti, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz; paredzēts dažādām sadzīves ierīcēm.
Funkcijas: viedo slēdzi ir viegli pievienot un attālināti vadīt ar viedierīci, izmantojot mobilo lietotni eWeLink (Android, IOS). Releja signāls tiek pārraidīts, izmantojot Wi-Fi tīklu 2,4 GHz. 5G tīkls netiek atbalstīts. Tiek atbalstīts LAN režīms. Jaunajā MINI2 versijā, lai nodrošinātu lielāku drošību, antena ir paslēpta korpusā. Tiek atbalstīta dažādu scenāriju izveide un vadība: var ieprogrammēt ierīces vai to grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos noteiktā laikā (piemēram, izejot no mājas scenārijs: izslēgt gaismu, ūdens sildītāju, televizoru, gaisa kondicionieri utt.) . Tiek atbalstīta arī taimera iestatīšana noteiktu ierīču darbībai, kā arī atpakaļskaitīšana un sinhronizācija. Savienojot pāris divvirzienu slēdžus, iespējams ieslēgt/izslēgt gaismu kāpņu apakšā no kāpņu augšas un otrādi. Ļauj kontrolēt koplietošanu, izmantojot Wi-Fi neierobežotam lietotāju skaitam. Balss vadība, izmantojot Google Assistant vai Amazon Alexa. Vienkārša uzstādīšana un pārvaldība. Mazais un kompaktais slēdzis ir piemērots pat mazākajām ES standarta sadales kārbām. Šo slēdzi var kombinēt ar dažādiem citiem produktiem, lai pabeigtu viedās mājas scenārijus.
Tehniskie dati: Spriegums: AC 110–240 V. Strāva maks.: 10A. Jauda: 2200W. Frekvence: 50-60Hz. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz (2400-2483,5 MHz). Wi-Fi standarts: IEEE802.11b/g/n. Kanālu skaits: 1. Darbojas ar Amazon Alexa & amp; Google palīgs. Drošības sistēma: WEP/ WPA/ WPA2/ TKIP/ AES. Lietotne: eWeLink (Android, iOS). Izmēri: 42,6x42,6x20mm. Korpusa materiāls: PC V0 (nedegošs). Darba temperatūra: -10°C~40°C. Mitrumizturība: 5%-95%. Svars: 35 g. Krāsa: balta. Sertifikāti: CE/FCC/RoHS. Piemērots stieples šķērsgriezuma laukums: 0,5-1,5 mm (24-14AWG).
Garantija: 24 mēneši.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 8,16€

  • Ražotājs: SONOFF
  • Modelis: MINIR2
  • Pieejamība: 10gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...