AJAX attālās piekļuves piekarināmais RFID (melns)

  • AJAX attālās piekļuves piekarināmais RFID (melns)
Ajax tālvadības piekariņa marķieris bezkontakta ievades vadībai, 13,56 MHz.
Ātra piekļuve drošības sistēmai Lai izslēgtu drošības sistēmu, vienkārši pievelciet kulonu tuvāk tastatūrai. Nav nepieciešama parole, lietotāja konts vai piekļuve Ajax lietojumprogrammai.
Augstākā datu aizsardzība Ātra un droša lietotāju autentifikācija ar DESFire® tehnoloģiju, kas balstīta uz starptautisko ISO 14443 standartu un apvieno visaptverošu 128 bitu šifrēšanu un aizsardzību. Šo tehnoloģiju izmanto arī Eiropas galvaspilsētu transporta sistēmās un NASA piekļuves sistēmās.
Viena atslēga mājām un birojam Vienu kulonu var savienot ar 13 Ajax vadības paneļiem.
Attālās piekļuves kontrole: iestatiet personīgās paroles, lai zinātu, kurš un kad izslēdza sistēmu. Lietotājvārds tiek parādīts ziņojumā un notikumu žurnālā. Karti vai marķieri var piešķirt arī konkrētam lietotājam, kurš ir definējis atļaujas kontrolēt noteiktu grupu vai visas teritorijas drošību. Sistēmas administrators var atsaukt vai ierobežot piekļuvi reāllaikā.
Viegli savienojams Lai aktivizētu piekariņu savā sistēmā, vienkārši atveriet Smart Ajax iestatījumus un tuviniet tastatūru.
Specifikācijas: Piemērojamā tehnoloģija: DESFire®. Standarts: ISO 14443-A (13,56 MHz). Kodējums: jā. Autentifikācija: jā. Signāla aizsardzība: jā. Iespēja piešķirt lietotāju: jā. Maksimālais pārī savienoto Ajax vadības paneļu skaits: līdz 13. Saderība: Ajax KeyPad Plus tastatūra (produkta kods 2607883WH1 / 2607783BL1). Darba temperatūra: -10 ° C līdz + 40 ° C. Darba mitrums: līdz 75%. Izmēri: 45 x 32 x 6 mm. Svars: 7 g. Krāsa melna.
Garantija: 24 mēneši

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 9,06€

  • Ražotājs: AJAX
  • Modelis: AJAXTAGBL
  • Pieejamība: 26gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...