Termopasta ARCTIC MX-6, 4g ar 6 gab. MX drānām

  • Termopasta ARCTIC MX-6, 4g ar 6 gab. MX drānām
ARCTIC MX-6 termopasta ir izgatavota uz oglekļa pildvielas bāzes, un silikona gēls nodrošina optimālu sadalījumu, aizpildot dobumus starp procesoru vai mikroshēmām. Pateicoties tā jaunajam sastāvam, MX-6 termopasta ir plaši pielietojama CPU, GPU, grafiskajām kartēm, konsolēm un klēpjdatoriem. Tas ir elektriski nevadošs, pretkorozijas un īpaši augsta viskozitāte, kas novērš noplūdi. Šo iemeslu dēļ ARCTIC MX-6 ir daudz drošāk un vienkāršāk izmantot jutīgu ķēžu tuvumā nekā termopasta uz metāla bāzes.
Funkcijas: Termopastu ir pilnīgi droši lietot ar augstas veiktspējas moderniem mikroprocesoriem un grafikas procesoriem. Tā augstā viskozitāte padara to piemērotu tiešās dzesēšanas scenārijiem, kas rodas, piemēram, izmantojot videokartes vai konsoles CPU GPU. Nejauša saskare ar elektrības spraudņiem/celiņiem/vadiem atšķirībā no metāla bāzes pastām neizraisīs īssavienojumu vai statisku triecienu. Siltumizolācijas pasta nesatur šķidras metāla sastāvdaļas, kas var izraisīt radiatora bojājumus berzes, korozijas vai izbalēšanas dēļ. Normālos apstākļos ogleklim ir visaugstākā siltumvadītspēja no visiem zināmajiem materiāliem. ARCTIC MX-6 oglekļa daļiņas efektīvi un efektīvi aizpilda mikroskopiskās poras un spraugas starp saskares virsmām optimālai siltuma pārnesei. Augsta siltumvadītspēja un zema siltuma pretestība palīdz ātri un efektīvi izkliedēt siltumu. Svaigu termopastu bieži ir viegli notīrīt. Ja tas jau ir nožuvis, ieteicams to notīrīt ar lupatiņu ARCTIC MX Cleaner (iekļauts 6 gab.). Lupatas ļauj vienkārši un bez atlikumiem tīrīt kontaktvirsmas. Tīrīšanas līdzeklis satur 100% limonēnu, dabīgu vielu, kas iegūta no citrusaugļu ēteriskās eļļas un ir pilnībā bioloģiski noārdāma. Lieliskas nežūstošās un neizbiršanas īpašības nodrošina nemainīgu ilgtermiņa darbību. Pasta saglabā efektivitāti līdz 8 gadiem.
Tehniskie dati: Viskozitāte: 45000 puisi. Blīvums: 2,6 g/cm³.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 12,34€

  • Ražotājs: Arctic GmbH
  • Modelis: ACTCP00084A
  • Pieejamība: 50gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...