Blogger komplekts ar elastīgu statīvu, LED apgaismojumu, telefona turētāju un mikrofonu

  • Blogger komplekts ar elastīgu statīvu, LED apgaismojumu, telefona turētāju un mikrofonu
Blogger komplekts (LED lampa, elastīgs statīvs, telefona turētājs un mikrofons).
Funkcijas: Šis ir studijas apgaismojuma, mikrofona un fotografēšanas un video aprīkojuma komplekts viedtālruņiem. Tālruņa turētājs , īpaši mazs un viegls, droši nofiksē viedierīci vietā un nemanāmi savienojas ar elastīgu statīvu, vertikāli savienojot to ar zibspuldzi un mikrofonu. Turētājs ir regulējams un ir savietojams ar lielāko daļu viedtālruņu, gan ar maciņu, gan bez tā, platums no 5,8 līdz 8,5 cm. Ideāls risinājums filmēšanai vai fotografēšanai, neturot tālruni rokā. Komplektā ietilpst Bluetooth tālvadības pults. LED studijas apgaismojums ar 104 gaismas diodēm profesionālām foto/video sesijām, izmantojot DSLR digitālās kameras vai viedtālruņus. Tam ir miniatūra konstrukcija un ārkārtīgi zems enerģijas patēriņš, to darbina četras AA baterijas (baterijas nav iekļautas komplektā, jāiegādājas atsevišķi), bet atbalsta arī ārējo barošanas ievadi (caur USB-C tipa pieslēgvietu), kas ir ērta ilgu laiku. -termiņa lietošana. Regulējama gaismas intensitāte ļauj iegūt dažādas apgaismojuma atmosfēras (ieskaitot aukstu vai siltu gaismu), neizmantojot papildu filtrus. Tam ir atsevišķs barošanas slēdzis, kas saglabā tādu pašu iestatīto spilgtumu, tikko ieslēdzot. 1/4 collas skrūves caurums ļauj uzstādīt uz statīviem vai citām ierīcēm, kas piestiprinātas ar standarta 1/4 collas skrūvi (piemēram, Canon, Nikon, Sony un citām videokamerām). Mikrofons tiek tieši savienots ar viedierīci, izmantojot standarta 3,5 mm ligzdu, nodrošinot skaidru skaņu jebkurai lietotnei. Jutība -42dB. Elastīgajam statīva statīvam ir izturīgs, taču viegls un pārnēsājams dizains. Elastīgās statīva kājas ļauj noliekt kameru / tālruni / videokameru no dažādiem leņķiem, lai iemūžinātu īpašus mirkļus. Varat arī to uzstādīt jebkurā vietā, kur vien varat iedomāties, piemēram, lustras, žoga stabus, koku zarus, krēslus, durvju rokturus un tamlīdzīgus priekšmetus. 360 grādos rotējošā lodīšu galva ļauj iemūžināt visnegaidītāko kadru. Statīvs ir izgatavots no ABS un augsta blīvuma gumijas pārklājuma izturīga materiāla, padarot to stiprāku, izturīgāku un izturīgāku pret slīdēšanu, izturot svaru līdz 2 kg. Statīvs ir piestiprināts ar standarta 1/4 collu skrūvi, kas ir saderīga ar Nikon, Canon, Pentax Sony, Panasonic, Olympus, Kodak, Fujifilm, Casio, GoPro darbības kamerām; piemērots GoPro 5/4/3+ un iPhone, Galaxy, Huawei, Haweel un citiem viedtālruņiem. Visu emuāru autora komplektu ir viegli iestatīt un lietot, nav nepieciešami papildu rīki. Jūs varat pārvietot savu foto/video studiju jebkur!
Tehniskie dati: LED spuldžu skaits: 104 gab. LED jauda: USB-C savienotājs / 4x AA baterijas (baterijas nav iekļautas). Spilgtums: 1800 lm. Baltās gaismas temperatūra: 6400K. Silti balta temperatūra: 3200K. Krāsu atveidošanas indekss: Ra> 97. Spriegums: 5 V. Mikrofona slodzes pretestība: <0,68K omi. Mikrofona frekvences reakcija: 20-20000Hz. Mikrofona jutība: -42 dB +/- 3 dB. Atbalstītais tālruņa izmērs: 5,8 - 8,5 cm. Mikrofona izmērs: 14 x 6,5 mm. Telefona turētāja garums: no 7,5 cm. LED lampas izmēri: 10,5x 8,8 x 3,5 cm. Statīvs maks. augstums: 25 cm. Maksimālā statīva slodze: 2kg. Statīvs / tālruņa turētājs / lampas stiprinājums: 1/4 collu vītne / skrūve. Materiāls: PC, ABS.
Komplektā: Tālruņa turētājs x 1. Tālvadības pults x1. Mikrofons x 1. Statīvs x 1. LED fona apgaismojums x 1. USB kabelis x 1. 3,5 mm mikrofona kabelis x 2.
Garantija: 12 mēneši.



5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 71,63€

    Mēneša maksa 6.09 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: Puluz
  • Modelis: PKT3094B
  • Pieejamība: 2gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...