Blogger komplekts ar LED gredzenveida lampu, statīviem, telefona turētāju un mikrofonu

  • Blogger komplekts ar LED gredzenveida lampu, statīviem, telefona turētāju un mikrofonu
Blogger komplekts (LED gredzenveida lampiņa, divi mazi statīvi, telefona turētājs un mikrofons).
Funkcijas: Šis ir studijas apgaismojuma, mikrofona un fotografēšanas un video aprīkojuma komplekts viedtālruņiem. Ja jums patīk ierakstīt augstas kvalitātes videoklipus, jūs novērtēsiet šo emuāru autoru kolekciju. Tas ievērojami atvieglo video uzņemšanu, jo ar diviem rokturiem visu aprīkojumu ir daudz ērtāk turēt rokās. Tālruņa turētājs droši nostiprina viedtālruni vietā un nemanāmi savienojas ar statīviem, savienojot to ar zvana lampu un mikrofonu. Turētājs ir regulējams un ir savietojams ar lielāko daļu viedtālruņu, kuru platums ir 45-93 mm. Tiek atbalstīta tikai horizontāla tālruņa montāža. Izturīgajam turētājam ir daudzas 1/4 collu vītņotas ligzdas, kurām var piestiprināt dažādus apgaismojuma vai mikrofona piederumus. Gredzena lampa ir izgatavota no 40 gab. enerģiju taupošas gaismas diodes, lieliska siltuma izkliede, augsta krāsu atveide, mīkstina gaismas avotu un uzlabo ādas toni, uzņemot portretus. Regulējams 3 krāsu apgaismojuma režīms un spilgtums ļauj sasniegt iespaidīgus apgaismojuma efektus, neizmantojot papildu krāsu filtrus. Mikrofons tiek tieši savienots ar viedierīci, izmantojot standarta 3,5 mm ligzdu, nodrošinot skaidru skaņu jebkurai lietotnei. Jutība -42dB. statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir izturīgs ar neslīdošām kājām. Visu emuāru autora komplektu ir viegli iestatīt un lietot, nav nepieciešami papildu rīki. Jūs varat pārvietot savu foto/video studiju jebkur! Uzlabojiet savas filmēšanas prasmes, izmantojot tālruni, kas fotografē un ieraksta labāk nekā daudzas augstākās klases kameras.
Specifikācijas: Tālruņa turētāja izmēri: 28 x 13,5 x 6 cm. Atbalstītais tālruņa platums: 45–93 mm (2–3,7 collas). LED gredzenveida lampas ārējais diametrs: 120 mm, iekšējais diametrs: 86 mm. LED spuldžu skaits: 40 gab. Gaismas diožu tips: 2835. Spilgtums: 24-26 lm. Baltās gaismas temperatūra: 6500K. Silti balta temperatūra: 3200K. Aptumšošanas diapazons: 1% -100%. Krāsu atveidošanas indekss: Ra> 82. LED barošanas avots: USB savienojums. Spriegums: 5 V. Jauda: 4-8 W. Mikrofona slodzes pretestība: <0,68K omi. Mikrofona frekvences reakcija: 20-20000Hz. Mikrofona jutība: -42 dB +/- 3 dB. Mikrofona izmērs: 14 x 6,5 mm. Statīva / kronšteina / lampas stiprinājums: 1/4 collu vītne / skrūve. Gredzenveida lampas korpusa materiāls: alumīnijs.
Piegādes komplekts: Tālruņa turētājs x 1. Mikrofons x 1. Statīva statīvs x 2. Statīva adapteris x 2. LED gredzenveida lampiņa x 1. USB kabelis x 1. 3,5 mm mikrofona kabelis x 2 < br> Garantija: 12 mēneši.



5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 78,88€

    Mēneša maksa 6.7 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: Puluz
  • Modelis: PKT3028
  • Pieejamība: 1gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...