Blogger komplekts ar LED zvana lampu, statīvu, telefona turētāju un mikrofonu

  • Blogger komplekts ar LED zvana lampu, statīvu, telefona turētāju un mikrofonu
Blogger komplekts (LED riņķa lampa, statīva statīvs, telefona turētājs un mikrofons).
Funkcijas: Šis ir studijas apgaismojuma, mikrofona un fotografēšanas un video aprīkojuma komplekts viedtālruņiem. Tālruņa turētājs droši nofiksē viedtālruni vietā un nemanāmi savienojas ar statīvu, pievienojot to zibspuldzei un mikrofonam. Turētājs ir regulējams un ir savietojams ar lielāko daļu viedtālruņu iPhone / Samsung / Huawei / OPPO / Vivo / Xiaomi, gan ar korpusu, gan bez tā, ar platumu no 1,7 līdz 4,3 collām. Tiek atbalstīta gan horizontāla, gan vertikāla tālruņa uzstādīšana. Divi rokturi atvieglo un drošāk turēšanu rokās. Tam ir jābūt, ja jums patīk ierakstīt augstas kvalitātes video. Gredzena lampa ir izgatavota no 40 gab. enerģiju taupošas gaismas diodes, lieliska siltuma izkliede, augsta krāsu atveide, mīkstina gaismas avotu un uzlabo ādas toni, uzņemot portretus. Regulējams 3 krāsu apgaismojuma režīms un spilgtums ļauj sasniegt iespaidīgus apgaismojuma efektus, neizmantojot papildu krāsu filtrus. Mikrofons tiek tieši savienots ar viedierīci, izmantojot standarta 3,5 mm ligzdu, nodrošinot skaidru skaņu jebkurai lietotnei. Jutība -42dB. Statīvam ir viegls, pārnēsājams dizains, un tas sver tikai 150 gramus. Izgatavots no biezas un izturīgas plastmasas, tas ir lieliski piemērots darbības vai sporta ainu filmēšanai fiksētā leņķī vai fotografēšanai ar GoPro, kompaktkameru vai viedtālruni. Spiedpogas mehānisms ļauj iestatīt un nofiksēt lodīšu galvu ar vienu ātru, intuitīvu kustību. Nospiežot pogu, tiek atbrīvota lodveida galva, lai tā varētu brīvi kustēties. Atlaižot pogu, lodveida galva automātiski nofiksējas izvēlētajā pozīcijā. Cietā konstrukcija nodrošina drošu pamatni jebkurā situācijā, un gumijas kājas garantē stabilu un neslīdošu statīvu uz jebkuras virsmas. Statīvs ir piestiprināts ar standarta 1/4 collu skrūvi, kas ir saderīga ar Canon / Nikon / Sony / Pentax kompaktkamerām un citām vieglajām DSLR kamerām; piemērots GoPro 5/4/3+ un iPhone, Galaxy, Huawei, Haweel un citiem viedtālruņiem. Visu emuāru autora komplektu ir viegli iestatīt un lietot, nav nepieciešami papildu rīki. Jūs varat pārvietot savu foto/video studiju jebkur!
Specifikācijas: Tālruņa turētāja izmēri: 25 x 13 x 4 cm. Atbalstītais tālruņa izmērs: 1,7–4,3 collas. LED gredzenveida lampas ārējais diametrs: 120 mm, iekšējais diametrs: 86 mm. LED spuldžu skaits: 40 gab. Gaismas diožu tips: 2835. Spilgtums: 24-26 lm. Baltās gaismas temperatūra: 6500K. Silti balta temperatūra: 3200K. Aptumšošanas diapazons: 1% -100%. Krāsu atveidošanas indekss: Ra> 82. LED barošanas avots: USB savienojums. Spriegums: 5 V. Jauda: 4-8 W. Mikrofona slodzes pretestība: <0,68K omi. Mikrofona frekvences reakcija: 20-20000Hz. Mikrofona jutība: -42 dB +/- 3 dB. Mikrofona izmērs: 14 x 6,5 mm. Statīva statīva izmēri: 17,3 x 5,5 x 4,3 cm. Maksimālā statīva slodze: 1kg. Turētāja svars: 164g. Statīva svars: 150g. Statīva / kronšteina / lampas stiprinājums: 1/4 collu vītne / skrūve. Statīva / turētāja materiāls: PC, ABS. Gredzenveida lampas korpusa materiāls: alumīnijs.
Piegādes komplekts: Tālruņa turētājs x 1. Mikrofons x 1. Statīva statīvs x 1. Statīva adapteris x 1. LED apgaismojums x 1. USB kabelis x 1. 3,5 mm mikrofona kabelis x 2.
Garantija: 12 mēneši.



5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 66,66€

    Mēneša maksa 5.67 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: Puluz
  • Modelis: PKT3025L
  • Pieejamība: 2gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...